Chocoladecrêpes met muntsaus

Ingrediënten

  • Voor de crêpes:
  • 2 eieren
  • 80 gr bloem
  • 1 eetlepel cacao
  • 3-3 1/25 dl melk
  • Voor de saus:
  • 1/4 liter crème fraîche
  • 2 eetlepels muntsiroop of Crème de Menthe
  • verse muntblaadjes

Bereidingswijze

Roer een beslag van de eieren, de bloem, de cacao en de melk, bak hiervan 12 dunne crêpes en houd die warm. Verwarm ± 2/3 van de crème fraîche met de muntblaadjes en de likeur en laat dit langzaam tot een dikke saus inkoken. Bestrijk de crêpes met de rest van de crème fraîche en vouw ze in vieren. Schenk op elk bordje een laagje muntsaus en leg hier 3 gevulde chocoladecrêpes op. Serveer direct.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 830x

Jouw laatst bekeken recepten