Crêpes au caviar

Ingrediënten

  • 300 g bloem
  • 3 eieren
  • 21/2 dl melk
  • 50 g boter
  • 3 eiwitten
  • boter
  • 150 g (eventueel Deense imitatie) kaviaar
  • Varianten:
  • 1) Gezouten schelvisiever + veel cayennepeper gebruiken;
  • 2) Gepureerde kuit van de zgn. Engelse bokking gebruiken
  • afsmaken met dillepoeder.

Bereidingswijze

Van bloem, eieren, melk, boter en stijfgeslagen eiwitten een beslag maken, hiervan op de gewone wijze flensjes tweezijdig bakken, laten afkoelen. Nu elk flensje absoluut rond pareren en op de helft van elk flensje een dun laagje uitgelekte en goed gekoelde kaviaar leggen, toevouwen (eventueel randen afplakken met wat eiwit) en telkens twee op vuurvaste schaal gedresseerd, onder hete grill even aan de buitenkant verwarmen.

Lekker recept? Dan zullen deze recepten je ook bevallen...


Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 894x

Jouw laatst bekeken recepten