Crêpes au chocolat

Ingrediënten

  • 200 g bloem
  • 60 g suiker
  • snufje zout
  • 3 eieren
  • 3 dl melk
  • boter
  • 2 dl vanillesaus
  • poedersuiker
  • 200 g couverture
  • 2 dl chocoladesaus
  • Varianten:
  • 1) De couverture vervangen door hagelslag
  • de vanillesaus door een wijnsaus;
  • 2) Aan het beslag wat stukjes chocolade toevoegen
  • geen chocoladesaus apart.

Bereidingswijze

Van gezeefde bloem, suiker, zout en eieren een glad beslag maken. Op de gewone manier bakt men er flensjes van, garneert de helft telkens met vanillesaus en vouwt dubbel. Ieder flensje bestrooien met poedersuiker, daarna dakpansgewijs dresseren op schotel, garneren met ca 3 cm brede strepen van geraspte couverture. Een chocoladesaus apart serveren.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha