Pannenkoekjes gevuld met notenragoût

Ingrediënten

  • 1 rode ui
  • 200 g paddestoelenmelange (AH)
  • 75 g pecannoten
  • 1 lepel boter
  • 1/2 kruidenbouillonblokje
  • 4 pannenkoeken
  • 65 ml crème fraîche
  • 40 g geraspte oude kaas
  • zout
  • peper
  • 1 lepel bloem
  • 5 takjes peterselie

Bereidingswijze

Snipper het ui. Snij de paddestoelen in plakjes. Hou enkele noten achter voor garnering, hak de rest fijn. Verhit de boter in een koekenpan, roerbak ui en paddestoelen 3 minuten tot het vocht verdampt is. Roer de bloem erdoor en verwarm 1 minuut mee. Verkruimel het bouillonblokje erover en voeg 1 ½ dl water toe, laat 5 minuten zachtjes koken. Verwarm de pannenkoeken. Knip 4 takjes peterselie fijn en schep crème fraîche, peterselie, noten en kaas door de saus. Verwarm nog 1 minuut en breng op smaak met zout en peper. Klap de pannenkoeken dubbel en leg op 2 borden elk 2 pannenkoeken. Vul elke pannenkoek met 1/4 deel ragoût, knip de rest van de peterselie erover en garneer met de hele pecannoten.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 367x

Jouw laatst bekeken recepten