Vanillewafeltjes, malse

Ingrediënten


Bereidingswijze

men kan deze makkelijk in een goed gesloten doos een tijdje bewaren! Bereidingswijze - smelt de boter samen met het zout - suiker en eieren kloppen tot een witte romige massa - de 5 pakjes vanillesuiker bijvoegen alsmede het water - voeg daarna de gezeefde zelfrijzende bloem aan toe en klop stevig tot een gladde massa ontstaat (voeg eventueel wat bloem bij indien het deeg te lopend mocht worden) - bak vervolgens het geheel af in een gewoon wafelijzer. Serveertips Persoonlijk giet ik niet de volledige vorm van het ijzer vol, maar maak liever kleine wafeltjes. Het is iets langer werken maar als tussendoortje is het best lekkerder.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 354x

Jouw laatst bekeken recepten