Aspergelasagne

Ingrediënten


Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 180? (heteluchtoven 165?C). 2. Kook de asperges 7 minuten in kokend water met wat zout. 3. Maak de Saus voor Asperges volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de wijn en 75 gram van de kaas erdoor. 4. Schep een dun laagje saus over de bodem van een lasagneschaal. 5. Beleg met de helft van de lasagnebladen. 6. Verdeel de asperges over de lasagnebladen. Schep 2/3 van de saus over de asperges en dek af met de overgebleven lasagnebladen. 7. Verdeel de rest van de saus over de lasagne en bestrooi de rest met kaas. 8. Bak de lasagne in ca. 25-30 minuten goudbruin en gaar. Haal de lasagne uit de oven en laat een paar minuten staan. Snijd de lasagne met een heel scherp mes in vier stukken.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

ik ben benieuwd.....het staat in de oven.

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1022x

Jouw laatst bekeken recepten