ATLANTISCHE ZALM MET PASTA EN RAGOUT VAN BROCCOLI

Ingrediënten


Bereidingswijze

1. Kruid de zalmfilets met peper en zout. Gaar ze 12 a 15 minuten in de oven op 200?C. 2. Pel de tomaten, ontpit ze en snij het vruchtvlees in blokjes. Kook de broccoliroosjes gaar in gezouten water. 3. Stoof de tomatenblokjes in olijfolie, voeg de broccoliroosjes toe en laat stoven tot ragout. Meng met de room en breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout. 4. Kook de pasta gaar in gezouten water met een scheutje olijfolie en laat uitlekken.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 659x