Aubergine gevuld met pasta

Ingrediënten


Bereidingswijze

De strikjes macaroni op het fornuis op de gebruikelijke manier in ruim kokend water met zout gaar koken. De uiteinden van de aubergines verwijderen, de vruchten in de lengte doorsnijden en tot 1 centimeter van de rand uithollen. Het vruchtvlees in stukjes snijden. De ui en de paprika schoon maken, de ui en de knoflook klein hakken en het vruchtvlees van de paprika in blokjes snijden. De boter in een ovenvaste schaal van 2 liter inhoud (onafgedekt) 1-2 minuten op 100% verwarmen. De ui, knoflook en paprika erdoor scheppen en alles (onafgedekt) 8-10 minuten op 100% verwarmen tot de ui glazig is en de overige groenten gaar. Vervolgens de stukjes aubergine, de gepelde tomaten, de oregano en het verkruimelde blaadje laurier toevoegen en alles (afgedekt) 6-8 minuten op 100% verwarmen. Het vocht van de groenten schenken, de strikjes macaroni erdoor mengen en alles op smaak brengen met zout en peper. De auberginehelften met het mengsel vullen. De repen kaas diagonaal over de aubergines verdelen en de aubergines (onafgedekt) 4-5 minuten op 70% verwarmen tot de kaas gesmolten is.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 517x

Jouw laatst bekeken recepten