Blauwe kaas-roomsaus voor pasta

Ingrediënten

  • 200 ml. room
  • 50 gram zachte blauwe kaas (bijv. Cambodzola) handvol pijnboompitjes
  • 150 gram grotchampignons
  • 2 handenvol verse spinazie
  • 1 klein teentje knoflook
  • 1 glas witte wijn
  • sap van halve citroen
  • zout en peper
  • olijfolie

Bereidingswijze

Champignons in niet te dunne plakjes snijden, citroen persen, knoflook fijn snijden. Pijnboompitjes in droge koekenpan roosteren en apart houden.In een hapjespan olijfolie knoflook 1 minuut zachtjes fruiten. Vuur hoger zetten en champignons en even aanbakken. Citroensap erbij en witte wijn, 1 minuutjes laten inkoken. Spinazie toevoegen en laten slinken. Room en in stukjes gesneden kaas toevoegen, op smaak brengen met zout en peper en 2 a 3 minuten iets laten inkoken. Pijnboompitjes voor serveren over de pasta strooien.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 701x

Jouw laatst bekeken recepten