Bonte ovenschotel met groenten en wieltjespasta

Ingrediënten

  • 500 gr wieltjespasta 400 gr broccoli
  • 300 gr kleine tomaten
  • 300 gr maasdammer kaas
  • 6 eieren
  • ? liter melk
  • Peper en zout
  • 60 gr boter
  • 600 gr Weense worstjes (of kipfilet bijvoorbeeld)

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 ? 200 graden.Kook de pasta in water met zout vervolgens de aanwijzing op de verpakking , giet af en laat e pasta uitlekken,. Maak de broccoli schoon, was deze, verdeel de broccoli in zeer kleine roosjes en snijd de geschilde stronk in kleine blokjes. Blancheer de broccoli circa 2 minuten in kokend water. Snijd de worstjes in plakjes. Was de tomaten, verwijder de steelaanzet en snijd de tomaten in plakjes. Rasp de kaas. Meng de eieren met melk en breng het mengsel rijkelijk op smaak met zout en peper. Vet een ovenschaal met boter in. Schep de pasta, broccoli, plakjes wordt en tomaat in afzonderlijke laagjes in de schaal en besluit iedere laag steeds et een dikke laag kaas. Giet de melk- en eiersaus over het gerecht Bestrooi het gerecht met de resterende kaas. Verdeel er klontjes boter over. Zet de schaal op het rooster in de oven.Bak de schotel in 35 minuten.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha