bonte pasta met appel-tonijnsaus

Ingrediënten


Bereidingswijze

Kook de pasta met wat olijfolie en zout in ruim kokend water. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. Snipper de uien. Snij de appel in stukjes en besprenkel ze met citroensap. Snij de geschilde komkommer (of courgette) in de lengte door, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in blokjes. Fruit de uisnippers, appelstukjes en komkommerblokjes 3 minuten in een beetje olijfolie. giet de tonijn af en voeg deze met de kruiden, peper en zout bij het appel-groentemengsel. Meng de roomkaas met de melk en roer dit erdoor. Verwarm de massa maar laat 'm niet koken. Schep de pasta door de saus en strooi voor het serveren de kappertjes en pijnboompitten erover.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 624x

Jouw laatst bekeken recepten