Cannelloni gevuld met tonijn

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 1 blikje tonijn naturel (nettogewicht ± 200 gr)
  • 80 gr verse roomkaas met kruiden
  • 1 theelepel chilipoeder
  • zout
  • peper
  • 1/2 eetlepel boter
  • 10 cannellonipijpjes
  • 1 blikje gepelde tomaatstukjes (nettogewicht ± 400 gr)
  • 100 gr geraspte jong belegen kaas

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en snipper de ui. Hak de kappertjes fijn. Giet de tonijn af en meng de verse roomkaas, de ui, de kappertjes en het chilipoeder door het visvlees. Breng op smaak met zout en peper. Vul de cannellonipijpjes met dit mengsel. Vet een rechthoekige ovenschaal in en schep 1/3 deel van de tomaatstukjes op de bodem. Leg de cannellonipijpjes naast elkaar in de schaal, schep de rest van de tomaatstukjes erop en strooi de geraspte kaas erover. Bak de cannelloni in het midden van de oven in ± 25 minuten gaar. Lekker met wortelsalade met sherryvinaigrette en koriander.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 745x

Jouw laatst bekeken recepten