Cannelloni met Quorn en paddestoelen

Ingrediënten


Bereidingswijze

Kook de cannelloni's in ruim kokend water met zout, per 4-5 stuks, 4 minuten voor en leg ze op een schone theedoek. Snijd de paddestoelen klein (laat kleintjes heel) en bak ze al omscheppend 3 minuten in de wat verhitte boter. Neem ze uit de pan en laat ze op keukenpapier uitlekken. Fruit de gesnipperde ui en de knoflook uit de pers in de paddestoelpan (met wat extra bakvet). Roer de Quorn erbij en bak die 5 minuten zachtjes. Roer er de crèmesoep, de wijn, de pesto en 2-3 eetlepels geknipte peterselie bij en verwarm het geheel al roerend langzaam. Verwarm de oven voor op 175°C. Breng het gerecht op smaak met zout en peper. Meng in een kom de helft van de saus met de paddestoelen en vul de cannelloni's hiermee. Leg ze in een ingevette ovenschaal, bedek ze met de rest van de saus, bestrooi met de geraspte kaas en zet ze 40 minuten in het midden van de oven. Garneer met basilicum.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha