Courgette-salamiragoût

Ingrediënten

  • 2 teentjes knoflook
  • 400 gr courgette
  • 150 gr salami in dikke plakken
  • 1 blik maïskorrels (300 gr)
  • 300 gr schelpjespasta
  • 30 gr boter
  • 4 dl runderbouillon (van tablet)
  • 2 dl Room Culinair
  • 1 eetlepel gedroogde Italiaanse keukenkruiden
  • zout
  • versgemalen peper
  • 75 geraspte belegen Goudse kaas
  • 25 gr geraspte Parmezaanse kaas

Bereidingswijze

Snipper de ui en de knoflook. Snijd de courgette en de salami in kleine blokjes. Laat de maïs uitlekken. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar en laat uitlekken. Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Verhit de boter in een ruime pan en fruit hierin de ui en de knoflook goudgeel en glazig. Voeg de courgetteblokjes toe en bak die al omscheppend 2 minuten mee. Schenk de bouillon en de Room Culinair bij de groente en breng de saus aan de kook. Breng de ragoût op smaak met de kruiden, peper en zout en schep er de uitgelekte pasta, de salami en de maïs door. Doe de ragoût over in een ovenvaste schaal en strooi er de 2 kaassoorten over. Laat het gerecht onder de gril in ± 7 minuten licht kleuren.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha