Een heerlijke pasta met kippenlevertjes en verse k

Ingrediënten


Bereidingswijze

Maak de kippenlevertjes schoon en snijd ze in kleine stukken. Verhit de olie in een koekenpan en bak de levertjes in ca. 3-4 minuten gaar. Voeg knoflook en bacon toe en bak tot deze goudbruin zijn. Voeg de tomaten, kippenbouillon , tomatenpuree, sherry , kruiden en wat zout en peper toe. Breng de saus aan de kook en laat hem zonder deksel circa 5 minuten zachtjes koken tot hij ingedikt is. Roer af en toe. Kook intussen de pasta in gezouten water in d=circa12minuten beetgaar, Giet hem af en schep hem door de saus. Serveer het gerecht warm, met parmezaanse kaas.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 635x