Frisse pastasalade met appelen en rucola

Ingrediënten


Bereidingswijze

Laat de kervelbolletjes ontdooien.Bereid de Griekse pasta gedurende 13 min. in 3 L kokend water waaraan u 2 bouillonblokjes met fijne tuinkruiden toevoegt. Laat uitlekken en afkoelen. Verwijder het klokhuis uit de ongeschilde appel. Snij de appel in zeer kleine stukjes. Besprenkel met citroensap. Snij de augurken in kleine stukjes en de radijzen in vieren. Hak de rucolabladen grof. Meng de pasta, de appelstukjes, de radijzen, de augurken, de rozijnen en de gehakte rucola. Meng in een kleine kom de olijfolie, de notenolie, de dragonazijn, de ontdooide kervel, de mosterd, peper en zout.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 492x

Jouw laatst bekeken recepten