groene curry pasta

Ingrediënten

  • 10 kleine rode gedroogde chilipepers 1/2 tl komijnzaadjes 1 tl korianderzaadjes 20 kleine verse groene chilipepers 1/2 tl zout 1 tl zwarte peperkorrels 3 el fijngesneden knoflook 2 sjalotjes fijngesneden 2 cm galangawortel fijngesneden 3 korianderwortels of 6 korianderstelen fijngesneden 2 stengels citroengras het zachte binnenste gedeelte fijngesneden 1 tl fijngesneden limoenschil 1 tl garnalenpasta

Bereidingswijze

week de gedroogde chilipepers 1 uur in lauwwarm water en laat ze daarna goed uitlekken. rooster de komijn en de korianderzaadjes in een droge koekepan.maak alle ingredienten fijn met de vijzel of de keukemachine.dan is alles klaar schep de rode currypasta dan in een schone pot.bewaar dan de pasta in de koelkast of in de diepvries.in de koelkast is de pasta zo'n 1 tot 2 weken houdbaaar

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 629x

Jouw laatst bekeken recepten