Groene (panaeng)curry-pasta.

Ingrediënten

  • Gedroogd:12grote chilipepers2tl korianderzaad2 kardemomzaden1/2tl komijnzaad3stukjes foeli1/2tl zwarte peperkorrels1/2tl zeezoutVers:2tl fijngesneden laos2el fijngesneden citroengras(het onderste stukje)1tl fijngesneden djeroek poeroetschil(evt.limoenschil)1el fijngesneden korianderwortel3el fijngesneden sjalotjes2el gekneusde knoflook1tl garnalenpasta

Bereidingswijze

Verwijder het zaad van de gedroogde pepers,week ze ca.10min.in water en snij ze fijn.Rooster het koriander en kardemomzaad elk apart in een koekenpan bruin.Maal koriander,komijn,kardemom,foeli en de zwarte peperkorrels in de vijzel fijn tot poeder.Voeg de rest van de ingredienten toe en maal alles in ca.10min.tot een egale pasta.De perfecte currypasta heeft een egale kleur en structuur.Voeg evt. wat water toe als het te droog wordt.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha