Italiaanse zalm met pasta in roomsaus

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180?C. Zet water op voor de pasta. Zet de zalm in het bakje met folie ca. 30 minuten in de voorverwarmde oven. Was de tomaten. Pel de knoflookteentjes en snijd ze in plakjes.Verwarm de olie in een koeken pan en doe de tomaten met de knoflook, rozemarijntakjes in de pan. Laat de tomaten ca. 10 minuten zachtjes bakken. Breng ze op smaak met zout en peper. Kook de pasta gaar in ruim kokend water met zout en een scheut olie. Hak de rucola. Verwarm in een pannetje de room en meng de rucola erdoor. Meng het door de pasta. Schep de pasta op de borden en serveer het met zalm en gebakken tomaten.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 755x

Te vinden in:

Jouw laatst bekeken recepten