Lasagne met broccoli

Ingrediënten


Bereidingswijze

Broccoliroosjes wassen en klein snijden. Uien pellen en heel fijn snipperen.In pan boter smelten, ? deel van ui in 2 minuten zachtjes glazig fruiten. Bloem erdoor roeren. Al roerend scheutje voor scheutje melk toevoegen. Blijven roeren tot een glad gebonden saus onstaat. Roomkaas en Parmezaanse kaas toevoegen en al roerend laten smelten. Saus op smaak brengen met zout en peper. Van het vuur afhalen. Champignons schoonmaken en in plakjes snijden. In koekepan olie verhitten. Rest van ui 2 minuten fruiten. Knoflook erboven uitpersen. Champignons toevoegen en al omscheppend 3 minuten meebakken. Tijm en tabasco erdoor roeren. Broccoliroosjes blancheren. Ui-champignonmengsel, tomatenblokjes en broccoli door elkaar roeren. Boerenachterham in blokjes snijden. Ovenschaal invetten. Op de bodem ? deel van de kaassaus erover verdelen. Hierop een laag lasagnebladen leggen. Hierover weer ? deel van de kaassaus verdelen. Hierop weer een laag lasagne leggen. Deze laag herhalen en opnieuw afsluiten met lasagnebladen. Rest van de saus over de lasagne strijken. De ovenschaal iets onder het midden van de oven plaatsen en de lasagne in 30-40 minuten op 200 graden gaar laten worden. Serveren met een frisse groene salade.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1275x

Jouw laatst bekeken recepten