Lasagne van tiramisu en aardbeien

Ingrediënten

  • 1 pak filobladerdeeg(diepvries)10 gram boter of margarine250 gram aardbeien25 gram pure chocolade2 pakjes tiramisupoedersuiker uit een strooibus1/2 thl boter om in te vetten

Bereidingswijze

Filobladerdeeg laten ontdooien volgens de gebruiksaanwijzingOven voorverwarmen op 200 gradenBakplaat invettenIn een steelpannetje de boter laten smeltenFilobladerdeeg in vierkantjes snijden van elk6x6 cm.Filoplakjes in het midden van de oven in ca.10 minuten bakken.Plakjes uit de oven nemen en laten afkoelen.Intussen de aardbeien wassen en de kroontjes verwijderen en halveren.Chocolade fijnraspen.Op twee borden elk 1 plakje deeg leggen en bestrijken met een eetlepel tiramisu.Tiramisu bestrooien met geraspte chocolade en afdekken met deegplakje.Op dezelfde manier nog 3 laagjes er bovenop leggen.Afdekken met laatste deegplakje.Bestrooien met poedersuiker en de rest van de chocolade.Aardbeien erom heen leggen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 485x

Jouw laatst bekeken recepten