Linguine (pasta) met gorgonzola en prosciutto crud

Ingrediënten

  • L 100 gram gorgonzola
  • in stukjes 500 gram linguine (of andere pasta) 100 gram zongedroogde tomaatjes
  • in stukjes 2 rode uien
  • in dunne schijven 150 gram gedroogde ham in dunne plakjes 1 el olijfolie

Bereidingswijze

Verwarm de olie in de pan. Fruit de schijven rode ui in de olie tot ze zacht zijn. Voeg de ham, de zongedroogde tomaten en de chilipeper toe. Laat het geheel bakken tot de ham knapperig is. Voeg de kippenbouillon toe. Zachtjes laten doorkoken tot de bouillon bijna is ingekookt. Voeg al roerende de slagroom toe. Kook de linguine in water waaraan zout is toegevoegd, Giet de pasta af, Meng de pasta met de saus. Roer er tot slot de gorgonzola en de peterselie door

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha