Oosterse runderpasta

Ingrediënten

  • 1 el olie - 500 g fettuccine
  • Saus : 4 el olie - 500 g lendenbiefstuk
  • in blokjes van 2 cm - 1 ui
  • gesnipperd - 1 teentje knoflook
  • geperst - 1 blik tomaten van 425 g
  • uitgelekt - 2 el sojasaus - 1/2 tl fijngehakte verse gember - 1
  • 25 dl runderbouillon - 1 groene paprika
  • in korte reepjes - 1 el maizena
  • vermengd met 2 el water

Bereidingswijze

stijd: 25 minuten - Kooktijd: 30 minuten - Voor 4 personen Recept van llheks (www.smulweb.nl/pages/llheks) Aantal personen Keuken Aziatisch Techniek Wokken Smaak Anders Soort gerecht Hoofdgerecht Hoofdingredient Vlees In combinatie met Pasta Bereidingstijd 20-30 minuten Ingredienten 1 el olie - 500 g fettuccine Saus : 4 el olie - 500 g lendenbiefstuk, in blokjes van 2 cm - 1 ui, gesnipperd - 1 teentje knoflook, geperst - 1 blik tomaten van 425 g, uitgelekt - 2 el sojasaus - 1/2 tl fijngehakte verse gember - 1,25 dl runderbouillon - 1 groene paprika, in korte reepjes - 1 el maizena, vermengd met 2 el water Hulpmiddelen Voorbereiding1. Saus: verhit olie in een wok of koekenpan. Vlees in kleine porties bruin bakken en overdoen in een kom. Ui en knoflook in de pan doen en 1-2 min. roerbakken. 2. Uitgelekte tomaten toevoegen en 5 min. koken, tomaten pletten met de achterkant van een lepel. Doe het vlees terug in de pan en roer sojasaus, gember en bouillon erdoor. Afdekken en ca. 20 min. laten sudderen, tot het vlees gaar is. 3. Voeg de paprika toe en kook nog 5 min. Maizenamengsel erbij doen, laten koken, nog 1 min. roeren. 4 Pasta: breng een grote pan water met de olie aan de kook. Kook de fettuccine in 6-8 min. 'al dente'.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1061x

Jouw laatst bekeken recepten