Osso bucco met pasta

Ingrediënten


Bereidingswijze

doe eerst de groenten en de kruiden en begin daarna pas met de bereiding. Gebruik het beste verse kruiden.1. Kruid de schenkels en wentel ze in de bloem. Bak ze bruin in de olijfolie. 2. Snij ondertussen de wortelen, selder, prei, knoflook, ui en de sjalotten in blokjes. Stoof ze in een zeer ruime pan. Doe de tomaten er in grove stukken bij. 3. Voeg er ook de osso bucco, de tomatenpuree, de ketchup, de tijn, de laurier, de balsamicoazijn en de fond aan toe. Laat het geheel even doorkoken 4. Laat nu het geheel even garen onder deksel op een licht vuurtje gedurende 1 tot 1 1/2 uur naargelang de grootte van de schenkels.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 591x

Jouw laatst bekeken recepten