Paglia e fieno (pasta met paddestoelen-roomsaus)

Ingrediënten

  • 600 gr groene en gele lintpasta500 gr verse paddestoelen(champignons of eekhoorntjesbrood)1 teentje knoflook150 gr verse worst2 el boter150 ml roomzoutvers gemalen peper
  • Br>100 gr vers geraspte parmezaanse kaas

Bereidingswijze

Kook de lintpasta volgen gebruiksaanwijzing beetgaar. Maak de paddestoelen schoon en snijd ze in dunne plakjes. Hak de knoflook fijn en pers de worst uit het vel. Laat de boter in een pan smelten en smoor daar de knoflook in, maar laat het niet bruin worden, meng de worstinhoud erdoor met de paddestoelen en braad dat aan. Giet de room erbij, strooi er zout en peper overheen en laat 3 min sudderen. Laat de pasta uitlekken en vermeng ze in een voorverwarmde schaal met de saus, strooi er de parmezaanse kaas over en dien het direct op.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha