Pasta alla Napoletana

Ingrediënten


Bereidingswijze

-was de tomaten, droog ze en verdeel in 4 (snij het harde gedeelte van het steeltje weg)-verhit de olie en pers de knoflook erin uit -de tomaten 5 min meefruiten in de olie -giet het water erbij en met deksel erop 20 min zacht laten stoven -hierna de tomaten door een zeef drukken -kruiden met peper, zout en wat fijn gehakte basilicum erdoor roeren -ondertussen de pasta in licht gezouten kokend water met een scheut olie bijna gaar koken -de pasta afgieten en laten uitlekken op een zeef -roer er een klontje boter door

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1061x

Jouw laatst bekeken recepten