Pasta con proscuitto e gorgonzola

Ingrediënten

  • 500 Gram Pasta naar keuze-----
  • 200 Gram Mooie Parmaham in zeer dunne plakken-----
  • 200 Gram Gorgonzola-----
  • Olijfolie

Bereidingswijze

De oven voorverwarmen op 200 C. De pasta in ruim water met een bouillonblokje en een flinke scheut olijfolie "al dente" oftewel beetgaar koken in 5 a 6 minuten. De pasta niet afspoelen, doch slechts laten uitlekken.In een overschotel de helft van de pasta geven en hierover de helft van de Parmaham verdelen. Nu de helft van de gorgonzola hierboven verkruimelen. Dit alles herhalen met de overgebleven ingredienten. Dan het gerecht ca. 15 minuten in de oven verwarmen. (Ca. 5 minuten in de magnetron gaat ook, maar is minder lekker) Uiteraard kun je dit alles ook een dag van te voren al doen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 385x

Jouw laatst bekeken recepten