Pasta met ansjovis-olijvensaus

Ingrediënten

  • 300 g spaghetti
  • ? 1 pak doperwten (diepvries) (450 g)
  • ? 1 ui
  • ? 1 blikje tonijnmoot op olie (200 g)
  • ? 1 blikje ansjovisfilets (ca. 48 g)
  • ? 1 pot olijvensalade (200 g)
  • ? 1 pot sugo piccante (470 g)

Bereidingswijze

In pan met ruim kokend water spaghetti in 8 a 10 minuten beetgaar koken. Intussen doperwten in pan met laagje kokend water in ca. 6 minuten gaar koken. Ui pellen en snipperen. Olie uit blikje tonijn in roerbakpan schenken en verhitten. Ui ca. 2 minuten fruiten. Ansjovis afgieten en klein snijden. Ansjovisstukjes toevoegen aan ui en ca. 2 minuten zachtjes meebakken. Tonijn in stukjes verdelen. Olijvensalade in zeef laten uitlekken. Olijven in plakjes snijden. Tonijn, olijven en rest van olijvensalade door uimengsel scheppen. Sugo toevoegen en aan de kook brengen. Spaghetti over vier borden verdelen. Saus en doperwten erop scheppen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 435x

Jouw laatst bekeken recepten