Pasta met bacon en doperwten

Ingrediënten

  • ? 1 pak verse tagliatelle (pasta 250 g)
  • ? 1/2 pak doperwtjes (diepvries a 450 g)
  • ? 4 plakken bakbacon (175 g)
  • ? 1 rode peper
  • ? 150 g Pere Joseph (abdijkaas)

Bereidingswijze

In pan met ruim kokend water tagliatelle en doperwten in ca. 5 minuten beetgaar koken. Intussen bacon in repen snijden. In koekenpan bacon in ca. 2 minuten knapperig bakken. Peper schoonmaken en in reepjes snijden. Aan bacon toevoegen en 1 minuut meebakken. Kaas in blokjes snijden. Pasta en doperwten afgieten. Bacon, peper en kaas erdoor scheppen en geheel nog ca. 1 minuut doorwarmen. Verdelen over twee borden.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 471x

Jouw laatst bekeken recepten