Pasta met courgette en gehaktballetjes

Ingrediënten


Bereidingswijze

1. Pel de sjalotjes, snipper een sjalotje fijn en snijd de andere sjalotjes elk in 4 partjes 2. Meng in een kom het gehakt, het fijngesnipperde sjalotje, het ei, paneermeel, nootmuskaat, bouillonpoeder en peper door elkaar 3. Maak met natte handen 20 kleine gehaktballetjes 4. Kook de penne pasta beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking 5. Snijd intussen de courgette in reepjes van circa 5 cm lang en halveer de cherrytomaatjes 6. Verhit de olijfolie in een hapjespan en fruit hierin de partjes sjalot 5 minuten 7. Voeg de gehaktballetjes toe en bak deze in 5 minuten rondom goudbruin. Voeg de courgette toe en bak deze al omscheppend circa 5 minuten mee 8. Voeg tenslotte de cherrytomaatjes toe en bak deze 2 a 3 minuten mee. Giet de pasta af en breng de gehaktballetjes op smaak met zout en peper 9. Verdeel de penne pasta en het courgettegerecht met gehaktballetjes over 4 borden 10. Lekker met geraspte Parmezaanse kaas

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1245x

Jouw laatst bekeken recepten