Pasta met dubbele tomatensaus

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snipper de ui fijn. Snijde de bleekselderij en tomaten fijn. Halveer de tomaatjes. Verhit de olie in een steelpan met dikke bodem en bak de ui en selderij 5 minuten tot ze zacht zijn op matig vuur. Voeg de tomaten uit blik, tomatenpuree en bouillon toe en breng het aan de kook. Laat het mengsel 15 minuten onder af en toe roeren zonder deksel sudderen tot de saus indikt. Voeg de kerstomaatjes, suiker, zout en peper toe en laat de saus al roerend goed warm worden.Kook intussen de pasta al dente volgens de gebruiksaanwijzing en giet ze af. Schenk de saus over de pasta en hussel alles voorzichtig door elkaar zodat de tomaatjes heel blijven.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha