Pasta met een lekkere saus en Grote garnalen....

Ingrediënten

  • courtbouillon(vervang courtbouillon eventueel door water met een flinke scheut witte wijn
  • een bouquet garni en een visbouillon-tablet)3el olijfolie200g penne rigate500g grote diepvriesgarnalen (of 300g gekookte)1ui2t knoflook4zongedroogde tomaatjes1glas witte wijnscheutje worcestershiresaus+taise vissaus1bakje kers-tomaatjesscheut slagroombeetje balsamico-azijnbasilicumblaadjes(vers of uit de diepvries).

Bereidingswijze

Kook de garnalen snel gaar in de courtbouillon en neem ze uit de pan als ze roze zijn geworden.Even laten afkoelen en pellenZet de pasta op met ruim kokend water met zout en een scheutje olijfolie en kook ze in ca.10min.beetgaar.Fruit de gesnipperde ui met de in dunne plakjes gesneden knoflook glazig in de olijfolie.Voeg de in stukjes gesneden zongedroogde tomaten toe en los een bouillontablet op in het bakvet.Voeg de gepelde garnalen toe met wat van het kookvocht,een scheutje worcestershiresaus.de slagroom en een glas witte wijn.Laat een beetje inkoken en doe er dan de gehalveerde kerstomaatjes bij en de warme uitgelekte pasta.Alles goed omscheppen en op smaak brengen met peper,zout en wat taise vissaus.Als laatste er nog wat balsamicoazijn en olijfolie over sprenkelen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha