Pasta met een sausje van doperwten en rauwe ham.

Ingrediënten


Bereidingswijze

Kook 200 gram pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar. Bak 1 fijngesneden ui en 150 gram reepjes rauwe ham 5-7 minuten in 25 gram boter. Roer er 500 gram doperwten (diepvries) door en verwarm alles 2-3 minuten. Schenk er 2 ? dl slagroom bij en verwarm de saus op laag vuur tot hij een goede dikte heeft. Breng op smaak met zout en peper en bewaar de helft van de saus voor de volgende dag. Roer de rest van de saus met 40 gram geraspte parmezaanse kaas en 2 eetlepels fijngesneden peterselie door de uitgelekte pasta.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 506x