Pasta met gegrilde groenten en tomatensaus

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snij de groenten in blokjes van 2 cm. Schik ze in een grote ovenschotel, met de gesnipperde look en de kruiden en besprenkel met de olie. Rooster ze gaar in 30 minuten in een voorverwarmde oven van 240? en roer ze om de tien minuten om. Giet de tomatenpuree in een kookpot en voeg er de in kwartjes gesneden ui, het hele lookteentje, de wijn, de olie en de kruiden bij. Laat 30 minuten zachtjes sudderen en haal door een zeef. Breng op smaak met zout en pe-per. Kook de pasta gaar. Schik de groenten op de pasta en giet er wat saus over. Dien op met geraspte kaas.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 537x