Pasta met Gorgonzola en peren

Ingrediënten


Bereidingswijze

verkruimel de gorgonzola zodat deze makkelijk smelt.Verwarm 4 borden. Kook de lasagne in een grote pan gaar. Verhit de melk en voeg hier 3/4 deel van de gorgonzola en de boter bij. Schil de peren, snij ze in dunne plakjes, bedruppel deze met het citroensap en bestrooi ze met verse peper. Bak de peren in een klein beetje boter aan weersekanten bruin. Haal de lasagnebladen door de gorgonzolasaus, verdeel de bladen over de vier voorverwarmde borden en verdeel de peren hierover heen. Verkruimel de overgebleven gorgonzola

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 424x

Jouw laatst bekeken recepten