Pasta met gorgonzola roomsaus

Ingrediënten

  • Pasta naar keuze. VOOR DE SAUS: 200gr. gorgonzola-200ml. slagroom-1 flinke eetl. groene pesto-vers gemalen zwarte peper-scheutje madeira-2 takjes verse tijm(alleen de blaadjes) 150gr. ham of salami in kleine blokjes gesneden.

Bereidingswijze

Kook de pasta volgen de gebruiksaanwijzing. Maak van de slagroom met de fijn verbrokkelde gorgonzola, de tijm blaadjes, de peper, pesto en de madeira een saus. Voeg als laatste de ham of salami blokjes toe en laat even mee verwarmen saus niet laten koken. Giet de pasta af in een vergiet en doe terug in de pan en roer de room saus erdoor heen en laat nog even goed warm worden.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha