Pasta met groene asperges & scampi

Ingrediënten

  • ? 500 gr pasta naar keuze (rigati
  • capelini
  • fusilli ...)
  • ? 1/2 kg scampi (diepvries)
  • ontdooid en gepeld*
  • ? 400 gr groene asperges
  • in 2 cm lange stukken snijden
  • ? 1 ui
  • fijngesnipperd
  • ? 2 teentjes look
  • fijngesnipperd
  • ? 1 el olijfolie
  • ? 1 el boter
  • ? 100 gr RAMBOL met kruiden (kaas)
  • ? Nootmuskaat
  • ? Zwarte peper & zeezout

Bereidingswijze

Kook de pasta beetgaar in licht gezouten waterVerwarm de boter in ruime pan en bak hierin de scampi op een hoog vuur goudbruin en gaar, hou ze warm Verhit de olie in de wok en roerbak hierin de uisnippers samen met de look en de aspergestukjes, schep er een pollepel kookwater van de pasta bij, dek af en laat enkele minuten pruttelen Roer er de rambol door tot een smeuig geheel, breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat en schep er de scampi door

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 864x

Jouw laatst bekeken recepten