Pasta met kaas-olijvensaus

Ingrediënten


Bereidingswijze

30 min. Verhit de olie en fruit de ui al omscheppend goudgeel en glazig. Voeg na 3 min. de knoflook toe en bak hem kort mee. Voeg de aubergine toe en bak hem al omscheppend bruin. Schep de tomaat erdoor en bak alles nog ? 5 min. Schenk de wijn erbij en voeg 1 1/2 dl water en peper en zout naar smaak toe. Laat alles op een laag vuur 10 min. pruttelen. Kook intussen de spaghetti in ruim water met zout beetgaar. Schep de mozzarella en de helft van de parmezaanse kaas door de afgegoten spaghetti en de jumbo olijven door de saus. Serveer de spaghetti met de saus en de rest van de parmezaanse kaas.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 424x

Jouw laatst bekeken recepten