pasta met pikante garnalen

Ingrediënten

  • 500 g gedroogde pasta
  • 5 eetl extra vergine olie
  • ? theel chilivlokken
  • fijngewreven
  • 4 teentjes knoflook
  • fijngesneden
  • 500 g grote rauwe garnalen
  • ongepeld
  • 250 g kerstomaat.html" itemprop="name">kerstomaat.html" itemprop="name">kerstomaatjes
  • gehalveerd
  • 2 eetl fijngesneden peterselie
  • zout
  • zwarte peper

Bereidingswijze

Kook de pasta in een grote pan kokend water met zout beetgaar. Verhit de olie in een braadpan. Laat hierin chilivlokken en knoflook op hoog vuur 1 minuut bakken. Voeg de garnalen toe en laat ze omscheppend in circa 1 minuut net roze worden. Doe de tomaatjes erbij en laat ze omscheppend 2-3 minuten bakken tot ze goed heet zijn. Breng op smaak met zout en peper. Giet de pasta af, laat uitlekken en schep hem met de peterselie door de hete saus. Schep goed om en serveer meteen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha