Pasta met varkensvlees in roomsaus met kwarteleit

Ingrediënten

  • 500 gr varkensvlees/haas in dunne plakjes 225 gr champignons in plakjes 350 gr (bijvoorbeeld) Orecchioni Pasta 4 rl room12 kwarteleitjes4 el olijfolie1 el citroensap snufje saffraan zout>2 dl Italiaan rode wijnsaus VOOR DE ITALIAANSE RODE WIJNSAUS 1 blik gepelde tomaten 1 el Italiaanse kruiden1 glas rode wijn 2 teentjes knoflook 1 tl chilipoeder

Bereidingswijze

Maak eerst de saus: Breng in een pan de tomaten en wijn samen aan de kook en kook 10 minuutjes. Voeg kruiden, knoflook en chilipoeder toe. Eventueel nog wat peper en zout en kook het wat in. Snijd het vleesVerwarm de olijfolie in een koekenpan en roerbak het vlees 5 minuten. Roerbak dan de paddestoelen 2 minutenSchenk de Italiaanse rodewijnsaus erbij en laat het mengsel 20 minuten zachtjes koken. Doe ondertussen de pasta, het citroensap en de saffraan in een pan kokend water met zout. Roer de room door het vleesmengsel en warm het 3 minuten op. Kook de kwarteleitje 3 minuten, koel ze af in koud water en pel ze. Schep de pasta in een warme schaal, hierop het vlees en de saus en garneer het gerecht met de eitjes. Serveer direct

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1161x