Pasta met zalm en broccoli

Ingrediënten

  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 teen knofloook geperst
  • 6 lente-uitjes fijngesneden
  • 1 rode paprika
  • zaadlijsten verwijderd en kleingesneden
  • 250 g broccoliroosjes
  • 200 g zalm uit blik en het vocht
  • 3 dl zure room
  • 375 g pastaspiraaltjes
  • zout

Bereidingswijze

1. Verhit de olijfolie in een grote pan met dikke bodem. Bak hierin de knoflook, lente-uitjes, paprika en broccoli 3-4 minuten 2. Voeg de zalm met het zoute water toe. Schep de zure room erdoor. Laat alles 2-3 minuten zachtjes sudderen. Houd de saus warm 3. Breng intussen lichtgezouten water aan de kook en kook de pasta volgend de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet hem af en doe terug in de pan 4. Schep de saus door de pasta. Serveer de pasta in een voorverwarmde schaal.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha