PASTAGERECHT met BOERENKAAS

Ingrediënten

  • 300-400 g penne of pasta naar keuze
  • zout
  • peper
  • 30 g boter
  • 1 kleine ui
  • fijngesnipperd
  • 300-400 g diepvries-doperwten
  • ontdooid
  • 2 dl slagroom of room cullinair
  • 100-150 g mortadella (Italiaanse worst)
  • in dunne reepjes
  • 50 g belegen of oude Boerenkaas
  • dun geschaafd
  • 2-3 el fijngesneden peterselie

Bereidingswijze

Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing in ruim kokend water met zout beetgaar.Saus: Verhit de boter en bak hierin de ui ? 5 min. Roer dan de doperwten erdoor, voeg wat zout en peper toe en verwarm alles 2-3 min. Schenk de slagroom erbij en verwarm de saus op zacht vuur tot hij een goede dikte heeft . Roer de mortadella erdoor en breng op smaak met zout en peper . Roer de saus direct door de uitgelekte pasta. Roer ook de peterselie erdoor en garneer met geschaafde kaasvlokken.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha