"Pasta con sepietas y calabacin"

Ingrediënten


Bereidingswijze

Maak de inktvisjes voorzichtig schoon. Snij met de kaasschaaf mooie plakjes van de kaas. Kook de pasta laat afkoelen en goed drogen. Kook de tomaten kort en verwijder de schil maak nu blokjes ervan en bak ze kort (2min) op hoog vuur met een beetje olijfolie voeg zout en peper toe.Verwijder de bloemen van de courgetten en snij de courgette in dunne schijfjes aanbakken met een beetje olijfolie voeg de tuinboontjes toe en nog samen een half minuutje bakken. Maak een dressing van de inkt de basilicumolie en de azijn voeg zout naar smaak toe. Bak de inktvisjes op hoog vuur in olijfolie licht bruin.Maak nu van de tallarines een kruis ene helft in de breedte andere in de lengte. Leg in het centrum hiervan 3/4 deel van de tomaat,courgette,tuinbootjes en de gereserveerde bloemcourgette.Bestrijk nu de pasta met de dressing,vouw de pasta op maak er een soort een kussen van. Leg "het kussen" nu op een mooi groot bord in het midden.Decoreer nu de kaasplakjes op het kussen en bestrooien met de pijnboompitjes.Verdeelnu de inktvisjes op het gehele bord en de rest van de tuinboontjes mengsel. Maak het af met de blaadjes kervel.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha