Ravioli met viskalmoesvulling uit Ligurië

Ingrediënten

  • Kalmoes is een oude groente
  • die in de tijd van onze (over)grootouders veel
  • werd gegeten en die vaak op Middeleeuwse prenten is te zien.
  • Vooral door het telen ervan in volkstuinen
  • is deze oude groentesoort weer aan
  • populariteit aan het winnen.
  • Kalmoes
  • in ons land ook verkocht onder de naam 'snijbiet'
  • is vooral in
  • Duitsland weer razend populair.
  • Het wordt vooral in de zomermaanden verkocht.
  • Is het niet te vinden (in de grensgebieden met Duitsland wordt het ook als
  • mangold aangeboden)
  • dan kunt u ook de bladeren van paksoi of savooiekool
  • gebruiken.

Bereidingswijze

2/3 van het basisrecept voor pastadeeg zonder ei zout 1 eetlepel olie bloem

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Jammer, dit recept in incompleet, geen ingredienten, geen bereidingswijze....

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 842x