Rode bietenpasta met pittige saus

Ingrediënten


Bereidingswijze

Zeef de bloem. Klop de eieren met de bietenpuree, een snuf zout en 1 theelepel olie los. Roer dit met 3 eetlepels bloem glad, schenk het bij de bloem en vermeng het vanuit het midden. Kneed het tot een glad, egaal deeg, dat glanst en leg het in een vochtige doek een half uur weg. Druk het plat en rol het (met behulp van een pasta-molen of met een houten rolstok) tot een zo dun mogelijke lap uit. Snijd hieruit met een speciaal tagliatelle-snijwieltje of met de pastamolen lange linten en rol deze per 6 stuks tot nestjes samen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 794x

Jouw laatst bekeken recepten