Tagliatelle met gerookte zalm en room

Ingrediënten

  • 1 bekertje zure room
  • 2 eieren
  • versgemalen zwarte peper
  • 200 gr gerookte zalm in dunne plakjes
  • 50 gr boter
  • 1/2 glas droge witte wijn
  • 400 gr groene tagliatelle
  • zout
  • enkele sprietjes bieslook

Bereidingswijze

Klop de room en de eieren als voor een omelet en kruid met flink wat peper. Kook de tagliatelle al dente. Snijd intussen de zalm in reepjes. Smelt de boter en roer en de zalmreepjes door. Laat 1 minuut zachtjes koken en blus met de wijn. Laat weer even koken en haal de pan van het vuur. Giet de tagliatelle af en meng ze direct met het ei-roommengsel. Verwarm de pasta al roerend in de pan tot het ei begint te stollen. Schep de zalmreepjes erop en garneer met de bieslook.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 496x

Jouw laatst bekeken recepten