Trompette pasta Campanola met artisjokken

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 gradenRooster de paprika in de oven voor ca. 20 minuten. Neem deze uit de oven en verwijder het vel, kern en zaad. Hak deze fijn. Laat de worst bruinen in een steelpan en verwijder het overtollige vet. Voeg de olie toe en sauteer ui, artisjokken en champignons gaar. Voeg de stukjes gele paprika en tomaat toe en laat het geheel 20 minuten sudderen op een laag vuur. Smelt de boter in een tweede steelpan. Roer de bloem erdoor tot een roux en laat 2 minuten op een laag vuur staan. Roer de melk erdoor en laat sudderen tot er een gebonden saus ontstaat, Voeg de kruiden toe en laat het nog 2 minuten op het vuur staan. Meng de tomatenmix en de witte saus door elkaar en laat het 10 minuten lichtjes koken. Kook intussen de pasta in 2 liter gezouten water a dente?. Verdeel de pasta op serveerborden en schep de saus erover.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 916x

Jouw laatst bekeken recepten