*Truffelpasta*

Ingrediënten

  • * 1 pak (250 gr.) Tartufo Nero fettuccine (bv merk Epifine) of verse pasta.
  • * Potje truffeltapenade en/of truffelolie met 20 gr. gedroogde Porcini
  • * Olijfolie.
  • * Bakje pesto met bieslook (AH).
  • * Zout.
  • * Parmezaanse kaas.

Bereidingswijze

Laat de stukjes porcini wellen in heet water.Kook de pasta al dente in water met zout een een scheutje olijfolie. Laat goed uitlekken en voeg alle ingredienten behalve de kaas toe. Roer alles goed door elkaar zodat er een lekker vette pasta ontstaat (eventueel nog olie bijvoegen)

Lekker recept? Dan zullen deze recepten je ook bevallen...


Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1082x

Jouw laatst bekeken recepten