Aardappel artisjoksalade

Ingrediënten

  • 500 g kleine nieuwe aardappeltjes
  • gewassen 2 tl fijngeraspte citroenschil4 el citroensap65 ml olijfolie4 lente-uitjes
  • in plakjes1/4 tl gemalen peper300 g uitgelekte artisjokken uit blik
  • gehalveerd.

Bereidingswijze

Kook de aardappelen gaar en giet ze af. Doe ze in een grote mengkom. Voeg citroenschil en -sap toe. Afgedekt lauwwarm laten worden. Vlak voor het serveren de olie, uitjes, peper en artisjokharten erdoor mengen. Op kamertemperatuur serveren. Let op : Deze salade kan een dag van tevoren worden bereid. Afgedekt in de koelkast bewaren en voor het opdienen op kamertemperatuur laten komen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 501x

Jouw laatst bekeken recepten