Aardappel-aspergesalade

Ingrediënten


Bereidingswijze

Aardappels wassen en in de schil koken. Asperges wasssen, houtige delen verwijderen. Asperges in stukken van 2 cm snijden, in 1/4 liter kokend zout water in ca. 10 minuten beetgaar koken, uit het water nemen en laten uitlekken. Aspergewater weer aan de kook brengen, het bouillonblokje toevoegen en in een slakom over de gesnipperde sjalotje gieten. Het ei pellen, in blokjes snijden en aan de sjalotje toevoegen. Azijn, olie, zout en peper tot een marinade mengen, in de slakom doen en alles goed mengen. Gekookte aardappels schillen, in niet te dikke plakken snijden en warm in de marinade doen. De gewassen, fijngehakte peterselie, de asperge en de aardappel voorzichtig door elkaar mengen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 900x

Jouw laatst bekeken recepten